Antioksidasyon
RoxFox®
Rosemary ile ürün koruma
Sosis ürünleri, salata sosları, şarküteri veya hazır gıdalar - ne olursa olsun, tüketiciler taze, görsel olarak mükemmel gıdaları takdir eder. RoxFox® ürünleri ile ürün kalitenizi ve tazeliğinizi optimize edin. Aynı zamanda, renk stabilitenizi güvence altına alın ve maksimum ürün korumasını tercih edin.
RoxFox®, suya çözünebilen veya yağa çözünebilen varyantlar halinde ve ayrıca E numarası içermeyen "N" varyantında mevcuttur.
Doğal için N
RoxFox® ürünleri W-N ve O-N, her biri uyumlu bir tat profili sunarken, aynı zamanda antioksidan potansiyeli de sağlar. RoxFox® W-N ve RoxFox® O-N kullanıldığında baharat veya baharat özütü belirtimi dışında başka bir beyan gerekmemektedir. Böylece, Alman Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği (ZZulV) kapsamında bir E numarasının beyan edilmesine gerek yoktur.
RoxFox® avantajları:
- Ürün kalitesinin optimize edilmesi
- Optimum renk stabilizasyonu
- Optimum aktif madde dağılımı
- Tuzlu uygulamalarda kullanım
- Yağ ve yağ oranı yüksek ürünlerde kullanım
- Yağ oto-oksidasyonunu önler